Sommarlov på Säfstaholms slott!

Gör insekter i våra skapande verkstäder eller tillverka en regnbåge! Designa en egen labyrint! Vår handledare är på plats för att hjälpa till och inspirera varje veckodag hela sommaren.

Kom och prova våra roliga kostymer i vårt utklädningsrum. Vi har två djurspårsvandringar som man kan göra på egen hand och även självgående pyssel med torkade blommor som kan förvandlas till djur och insekter inspirerat av sommarens utställningen Parken – livets oas. Gratis entré i betalande vuxens sällskap.

Utomhus finns dödens labyrint i slottsparken! Vågar du ta dig genom? Upptäck den mystiska Farfargäddan som kommer och hälsar på hela sommaren! Gratis entré.

Wildlife killen Pontus Hjelm framträder i slottsparken med två föreställningar den 2 juli och 13 augusti kl. 14.00. Gratis entré.

Slottslive är tillbaka med konserter med lokalartister och lärare från Vingåkers kulturskola. Det blir även lite allsång! Gratis entré.

Prideparaden den 13 augusti slutar framför Säfstaholms slott med en fest för att fira frihet! Mer information finns på vingaker.se.

Fler upplevelser
11 Jun
-
15 Aug